Oferte Cazare - City Break Franta la hoteluri Cu piscina interioara 🌆 2022

Cazare - City Break Franta la hoteluri cu piscina interioara 2022

In Franta sunt 7 hoteluri cu piscina interioara. Puteti vedea aceste hoteluri cu piscina interioara mai jos.

Vezi hoteluri Franta

Filtre City Break Franta la hoteluri cu piscina interioara 2022

Mai jos puteti gasi hoteluri cu piscina interioara in Franta pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Explorers Hotel At Disneyland Paris incepand cu 1,200.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 4 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Nice Riviera incepand cu 937.00 €
Plecare 22 August 2022, 5 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Barriere Le Fouquet's incepand cu 14,788.00 €
Plecare 11 Iulie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Nice Riviera incepand cu 937.00 €
Plecare 22 August 2022, 5 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Explorers Hotel At Disneyland Paris incepand cu 1,200.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 4 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Millennium Hotel Paris Charles De Gaulle incepand cu 1,884.00 €
Plecare 6 Iulie 2022, 11 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Trianon Palace Versailles Waldorf Astoria Collection incepand cu 6,919.00 €
Plecare 11 Iulie 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Explorers Hotel At Disneyland Paris incepand cu 1,200.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 4 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Nice Riviera incepand cu 937.00 €
Plecare 22 August 2022, 5 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Boscolo Exedra Nice incepand cu 2,473.00 €
Plecare 22 August 2022, 5 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Franta Cu piscina interioara, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur Franța, o țară încărcată de atracții turistice

    Parisul este una dintre cele mai frumoase capitale europene, fiind admirat grație eleganței sale.  Cele mai importante atracții ale Parisului sunt fără doar și poate Turnul Eiffel și Catedrala Notre-Dame, este imposibil să vizitați capitala Franței fără a face măcar o poză cu acestea. Muzeul Luvru reflectă bogatul patrimoniu al orașului, fiind unul dintre cele mai importante muzee din Paris. Totodată, turiștii vor putea vizita Muzeul d´Orsay și Muzeul d´Orangerie. Atracțiile orașului Paris nu se opresc însă aici, fascinante sunt și cartierele sale istorice și bulevardele cochete. Un sejur în Paris nu poate fi complet fără a cutreiera librăriile din Cartierul Latin, fără o plimbare pe Champs-Elysées și fără a petrece timp la cafenelele de pe bulevardul Saint-Germain-de-Prés.  La circa 24 kilometri de Paris, turiștii vor putea vizita Palatul Versailles, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Palatul a fost construit de către Ludovic al XIV-lea, cunoscut ca Regele Soare, și este un simbol al gloriei și puterii absolute a monarhului francez. Palatul de secol al XVII-lea are o fațadă în stil baroc, iar grădinile sale, înfrumusețate de prezența fântânilor arteziene, îi vor ajuta pe turiști să-și facă o idee despre grandoarea vieții de curte în timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea. De asemenea, fascinantă este și Sala Oglinzilor, unde a fost semnat Tratatul de la Versailles, care punea punct Primului Război Mondial.

poza Sejur Franța, o țară încărcată de atracții turistice

   Regiunea Provence este cea mai însorită regiune a Franței, deosebindu-se față de Parisul cenușiu și de nordul Franței. Această zonă rurală a Franței pare insensibilă la impactul modernității, fapt ce o face cu atât mai specială. Dealurile sale domoale sunt acoperite cu plantații de măslini, floarea soarelui și câmpuri de lavandă. De asemenea, în Provence se cultivă și rozmarin, salvie, cimbru, toate aceste plante aromatice fiind utilizate în gastronomia locală. Turiștii se arată cu totul fermecați de satele perchés, cocoțate pe vârfurile dealurilor din Provence. Cei mai mulți turiști aleg să viziteze Saint Paul de Vence, un oraș medieval remarcabil conservat, situat în apropiere de stațiunile litorale de pe coasta de Azur. În Provence turiștii vor putea vizita și Aix-en-Provence, Orașul celor 100 de fântâni. Orașul a fost ridicat în anul 123 î. Hr., de către consulul  roman Sextius Calvinus. Pe cuprinsul orașului turiștii vor descoperi o multitudine de cafenele cochete, având ocazia de a vizita și cafenelele unde își petreceau timpul unii dintre cei mai iluștrii intelectuali francezi, Paul Cézanne, Émile Zola și Ernest Hemingway.

poza Sejur Franța, o țară încărcată de atracții turistice

   Costa de Azur, cunoscută și ca Riviera Franceză, este poate cea mai fermecătoare regiune a Franței. Coasta de Azur este renumită datorită apelor sale azurii și se bucură de zile însorite în cea mai mare parte a anului. Coasta de Azur este o destinație de vacanță cunoscută în întreaga lume încă din secolul al XIX-lea, aici alegând să-și petreacă vacanțele unii dintre cei mai bogați europeni. Coasta de Azur are câte ceva pentru toate tipurile de turiști. Nisa este o destinație de vacanță exclusivistă, turiștii care o vizitează petrecându-și timpul în numeroasele muzee de artă sau bucurându-se de plimbări de-a lungul bulevardelor cochete. Printre cele mai remarcabile atracții ale Coastei de Azur se numără și Cannes, care dispune de o promenadă orbitoare și de o zonă istorică ce îi va cuceri pe turiști. Turiștii cu dare de mână vor putea să-și petreacă vacanțele și în Monaco, sinonim al luxului și decadenței. Atât în Cannes, cât și în Monaco există o mulțime de hoteluri de cinci stele, restaurante elegante și porturi de agrement, unde acostează unele dintre cele mai scumpe iahturi din lume. Turiștii însetați de soare vor putea să se îndrepte către Saint Tropez, unde vor descoperi plaje private exclusiviste. 

poza Sejur Franța, o țară încărcată de atracții turistice

   Mont Saint-Michel este unul dintre cele mai frumoase locuri din Normandia. Abația Mont Saint-Michel a fost construită între secolele XI-XIII și se situează printre cele mai interesante atracții turistice ale Franței. Abația este inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind o adevărată capodoperă a arhitecturii gotice. Abația Mont Saint-Michel a fost un important punct de pelerinaj pe ruta Drumul Sfântului Iacob, către Santiago de Compostela. Mont Saint-Michel este vizitată și de către pelerinii moderni. Fie că sunteți o fire religioasă sau nu, vizitarea Mont Saint-Michel este o experiență înălțătoare. Nu doar că veți putea vizita abația, ci veți putea participa la slujbe, concerte și alte evenimente. 

poza Sejur Franța, o țară încărcată de atracții turistice

   În cazul în care plănuiți să vizitați Franța însă nu v-ați hotărât încă asupra regiunii, recomandarea noastră este să vă îndreptați către Bretania. Veți putea descoperi minunatele sale orașe istorice, Saint-Mal, înconjurat de numeroase metereze, Nantes și Concarneau, un oraș fortificat, care datează din secolul al XIV-lea. De-a lungul litoralului Bretaniei, turiștii vor descoperi stațiuni elegante, precum Dinard, La Baule și Tréboul. În Bretania, predomină peisajul dramatic, cu plaje izolate de stânci impunătoare. În golfurile liniște din regiune sunt dispuse sate de pescari, cu istorii de secole. Turiștii care aleg să viziteze Bretania se vor delecta și cu specialități dintre cele mai delicioase.


Turnul Eiffel- Simbolul orașului Paris și al Franței

  Turnul Eiffel din Paris a fost conceput în anul 1889, cu ocazia Centenarului Revoluției Franceze și a Expoziției Universale. Lucrările de construcție au debutat la 26 ianuarie 1887, edificiul fiind finalizat în timp record: 2 ani, 2 luni și 5 zile.

Citeste mai mult.

Cheile Verdonului - Marele Canion al Franței

   Dacă v-ați dorit mereu să vizitați Marele Canion din Arizona, dar distanța face ca această dorință să rămână doar un vis, poate că ar fi timpul să vizitați măcar Cheile Verdonului, supranumite Marele Canion al Franței. Cheile Verdonului sunt situate în partea de sud-est a Franței. Cheile măsoară 700 metri înălțime și au fost formate de Râul Verdon.

Citeste mai mult.

Stâncile din Étretat, un adevărat spectacol al naturii

 Stâncile din Étretat din Normandia sunt situate de-a lungul Coastei de Alabastru a Franței. La baza stâncilor se întinde o plajă acoperită cu pietriș, care este populară în rândul marinarilor și a surferilor. Turiștii vor putea explora această atracție de pe coasta de nord a Franței fie pe jos, fie prin intermediul unei bărci.  Cei mai mulți turiști nu vin pe Coasta de Alabastru pentru a se bucura de plajă, ci pentru a admira stâncile de cretă, care se întind pe o lungime de 140 kilometri între estuarele Seinei și Somme.

Citeste mai mult.

Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Franța

Piața de Crăciun din Strasbourg este absolut fermecătoare, astfel că nu e de mirare că atrage anual peste 2 milioane de vizitatori. Piața de Crăciun de Strasbourg este cea mai frumoasă Piață de Crăciun din regiunea Alsacia și una dintre cele frumoase astfel de piețe de pe cuprinsul Franței. Deși este vizitată de atât de mulți turiști, Piața de Crăciun din Strasbourg își păstrează și astăzi autenticitatea.  Această Piață de Crăciun are în spate o istorie de mai bine de 400 de ani. În anul 2020, din cauza situații pandemice, Piața de Crăciun din Strasbourg nu a avut loc, însă promite ca în anul 2021 să revină și să fie mai strălucitoare decât în anii precedenți.

Citeste mai mult.

Charter schi Franța

 Stațiunile montane din Franța sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de schi și sporturi de iarnă, deoarece își încântă vizitatorii cu pârtii de vis, pentru toate categoriile de schiori, culmi înzăpezite în cea mai mare perioadă din an, instalații de transport pe cablu moderne, o infrastructură foarte dezvoltată și unități de cazare, care oferă facilități și servicii la standarde înalte. Stațiunile de schi din Franța nu vă vor încânta doar prin pârtiile variate, ci și prin peisaje fermecătoare.

Citeste mai mult.